Meer informatie?

 (0186) 75 07 66

Dit zijn wij

Over ons

Het team van Wij Reclame verstaat de kunst om uw organisatie op een opvallende manier te presenteren. U vindt bij Wij Reclame enthousiaste professionals die vakmanschap weten te combineren met visie en durf.

Ontdek de kracht van professionele vormgeving. Vraag ons een concreet voorstel uit te werken om de huisstijl van uw organisatie te vertalen in concrete uitingen. Of het nu gaat om een reclamebord, lichtbak een autobelettering of het aankleden van uw kantoorruimte. Wij zijn van alle markten thuis.

Ontwerp

U mag rekenen op de creativiteit van de medewerkers van Wij Reclame om uw logo en huisstijl op een opvallende manier te verwerken in visuele uitingen, binnen en buiten de muren van uw bedrijfspand.

Productie

U mag vertrouwen op onze professionaliteit als het gaat om uitgebreide service en de productie van kwalitatief hoogwaardige producten. Duurzaam materiaalgebruik en spaarzaam energieverbruik zijn een vanzelfsprekendheid.

Montage

Vakbekwame en VCA gecertificeerde monteurs zorgen voor snelle en adequate montage van alle door Wij Reclame ontwikkelde uitingen.

WIJ Reclame laat het u zien

Wilt u meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ontwerp en realitatie